Temperatures de 24 graus per a dimecres

La nevada ha acumulat 4 centímetres a Sorteny i s'han registrat vents de 115 quilòmetres per hora

Avís groc per fortes ventadesMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El front que ha deixat fred i vent fort perd intensitat aquesta tarda i dona pas a una pujada dels termòmetres que Meteorologia avisa que portarà a "temperatures extremadament altes per l'època de l'any". la previsió indica que demà es registraran màximes de 21 graus al centre del país i dimecres s'arribarà als 24 graus.

El servei meteorològic informa aquest matí que la baixada de temperatures "ha sigut important durant aquesta nit a l'alta muntanya" i ha deixat nevades que han acumulat 4 centímetres a Sorteny. Les ràfagues de vent als cims han arribat als 115 quilòmetres per hora a les Fonts d'Arinsal i al fons de vall s'han quedat en els 70 quilòmetres per hora a les Salines.

El pronòstic fixa que després d’un cap de setmana protagonitzat per les ventades, avui al matí la intensitat del vent baixarà, sent moderat de component nord-oest i amb ràfegues de fins a 80 quilòmetres per hora en altitud. El servei meteorològic informa que el sol anirà guanyant protagonisme durant la resta del dia i al centre les temperatures màximes seran de 15 graus.

La setmana serà de predomini del sol i dijous es marcaran de nou 21 graus amb la possibilitat que per al cap de setmana d enou el temps torni a canviar i hi hagi descens de temperatures diumenge provocat per un nou front que també podria deixar precipitacions.

tracking