x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Meteo

Previsió de nevades a partir dels 1.300 metres el dilluns

Meteo alerta d'un canvi de temps per diumenge, amb descens de les temperatures i fortes ventades
Previsió meteorològica per avui

Previsió meteorològica per avui

Previsió meteorològica per avui

Meteo
Actualitzada 24/03/2023 a les 12:22
El servei Meteorològic alerta d'un canvi de temps que podria arribar el diumenge, amb un descens de les temperatures, un increment de la intensitat del vent i possibles nevades a 1.300 metres el dilluns al matí.

Per avui, s'espera que el pas d'un front deixi nuvolositat més densa a la tarda, amb possibles precipitacions febles. Tot i això, el dia de demà encara estarà dominat pel sol i no serà fins diumenge que es notarà aquest canvi de temps, segons indica Meteo. Diumenge a la tarda les precipitacions cauran en forma de neu a partir dels 1.900 metres, baixant la cota de neu fins als 1.800 a la nit, quan s'espera que les temperatures baixin notablement. Tanmateix, el vent començarà a agafar força, amb ràfegues en altitud de fins a 120 km/h durant la matinada.
 

Durant les primeres hores del dilluns els núvols encara podrien ser importants al nord del país, amb possibles nevades febles a partir dels 1.300 metres, segons el pronòstic meteorològic. Tot i això, s'espera que al llarg del dia el sol vagi guanyant protagonisme. El vent en altitud serà fort, amb ràfegues de fins a 80 km/h, però anirà perdent força després del matí. Les temperatures màximes es situaran als 13 graus a la capital i als 0 al Pas de la Casa. 

La previsió a mitjà termini informa de l'arribada d'una nova dorsal anticiclònica el dimarts, amb màximes de fins a 22 graus a finals de setmana. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts