x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Demòcrates vol fer de l'antic escorxador d'Escaldes un espai per a entitats

Alain Cabanes aposta per la creació d'un conservatori nacional
Els candidats demòcrates de la llista parroquial d'Escaldes-Engordany

Els candidats demòcrates de la llista parroquial d'Escaldes-Engordany

Els candidats demòcrates de la llista parroquial d'Escaldes-Engordany

DA
Els candidats demòcrates d'Encamp de les llistes nacional i territorial

Els candidats demòcrates d'Encamp de les llistes nacional i territorial

Els candidats demòcrates d'Encamp de les llistes nacional i territorial

M. R.
Actualitzada 24/03/2023 a les 17:31
La llista territorial de Demòcrates + Acció per Escaldes-Engordany ha anunciat avui el projecte de rehabilitació de l'antic escorxador de la parròquia per utilitzar-lo com un espai per associacions i entitats culturals i cíviques. Els candidats Salomó Benchluch i Marc Magallón han defensat que d'aquesta manera es donaria resposta a la manca d'espais, segons indiquen en nota de premsa.

A la capital, Demòcrates + Liberals d'Andorra la Vella aposten perquè l'Institut de Música d'Andorra la Vella "faci un pas endavant" i pugui emetre títols oficials, segons ha anunciat el número 2 de la llista parroquial, Alain Cabanes. En aquest sentit, Cabanes ha indicat que és "un primer pas" que ha de portar a un objectiu més global, que és la creació d'un conservatori nacional al país.

D'altra banda, el número tres de la llista territorial d’Encamp de DA+UP, Pere Marsenyach, ha defensat aquest matí la necessitat de seguir donant ajuts per als joves ramaders. “Volem seguir potenciant aquest sector tradicional i que ens identifica com andorrans”, ha afirmat el demòcrata que ha apuntat que “Andorra ha crescut gràcies a l’agricultura i a la ramaderia”. Per aquest motiu, Marsenyach ha defensat que “ajudarem als joves ramaders però també a reconstruir als pagesos que ho necessitin”. Així el candidat ha indicat que la darrera llei de la ramaderia aprovada pel Consell General ja fa una aposta per l’agroturisme, “el que ha d’ajudar a diversificar el sector”. “Hem de recolzar a les noves generacions i també a aquestes famílies perquè són les nostres arrels i tradicions”, ha asseverat Marsenyach.

En el cinquè dia de campanya, les candidates de la llista de Demòcrates + ACO, Berna Coma i Sandra Codina han defensat la importància de la desviació de la Massana i Ordino i han informat que hi destinaran 19 milions d'euros en quatre anys. Encara en mobilitat, Helena Mas, número 1 de la llista laurediana de Demòcrates + Liberals, ha anunciat avui un carril per bicis i vehicles de mobilitat personal que unirà Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Finalment, la candidatura canillenca ha fet una clara aposta per acollir els Mundials d'esquí alpí el 2029.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts