TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

DA mantindrà la gratuïtat del transport públic

Espot defensa la possibilitat d’un transport segregat des d’Escaldes fins a la Seu

Espot en l'acte de Demòcrates d'aquest matíDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates creu que cal mantenir la gratuïtat del transport públic durant lapropera legislatura. "És una mesura que té una triple finalitzar: mediambiental, de millora de la mobilitat i social" ha defensat Xavier Espot que ha remarcat que la implementació d'aquesta mesura ajuda també a les economies més modestes a lluitar contra la inflació.

A més, el demòcrata ha apuntat a la posada en marxa d'un procés participatiu per analitzar quins canvis cal fer al servei. "Volem aprofundir en aquesta reflexió, obrir un procés participatiu ien base aaquest procés incrementar les freqüències del transport públic" ha explicat Espot.

Aposta pel transport públic segregat

D'altra banda, el candidat demòcrata també ha proposat "l'aplicació d'un mitjà d'un transport públic segregat, des de Sant Julià i fins a Escaldes amb la possibilitat que es pugui allargarfinsLaSeu" si bé no ha concretat si seria un tramvia o un bus,quelcom ques'hauria de decidir segons l'orografia del país.

tracking