CASS

Acord per incloure els psicòlegs a la cartera de serveis

Per accedir al servei caldrà una prescripció mèdica efectuada pel metge referent, un psiquiatre o un metge especialista

Reunió amb el col·legi de psicòlegs aquest dimecresSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern i el Col·legi de Psicòlegs han arribat a un acord per incloure els actes psicològics dins la cartera de serveis de laCASS, segons informa l'executiu en nota de premsa. L'acord arriba en el marc dels treballs duts a terme per ambdues parts i recull que per accedir-hi caldrà una prescripció mèdica efectuada pel metge o pediatra referent, o un psiquiatre o un metge especialista.Tanmateix, inclou un annex sobre les patologies que donaran dret a rebre aquesta prestació.

La proposta també recull el nombre de sessions màximes finançades per la CASS anualment, i el copagament entre la CASS i l'usuari. Tanmateix, s'estableix la possibilitat de fer les sessions en format presencial o no presencial, sempre que aquestes últimes es facin mitjançant la plataforma devideotransmissióhabilitada especialment i no superin un màxim de sessions concret.

La proposta serà tractada pel consell d'administració de laCASSi, posteriorment, haurà de ser aprovada pelconsell de ministresamb la voluntat que entri en vigor tres mesos després de la seva publicació alBOPA, segons indiquen. Els resultats de la incorporació dels psicòlegs a la cartera de serveis s'avaluarà un cop transcorregut elprimerany de funcionament per tal d'ajustar el funcionament del servei.

tracking