x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

La gran ratxa d'Isak Férriz

L’actor andorrà protagonitza un dels darrers ‘hits’ de Netflix, el film ‘Infiesto’, i estrena sèrie a la plataforma.
Isak Férriz.

Isak Férriz.

Isak Férriz.

Actualitzada 23/03/2023 a les 12:20
Segurament és el meu millor moment”, va admetre ahir al programa ADN de Diari TV Isak Férriz referint-se a la seva carrera professional. I és que des que va protagonitzar un dels germans Guerrero a la sèrie Gigantes, estrenada a Movistar Plus l’any 2018, “les ofertes no m’han parat d’arribar”. Ara mateix és una de les cares d’un dels darrers productes fets a Espanya que ho acaben petant a escala global gràcies a Netflix. Es tracta d’Infiesto, una pel·lícula dirigida per Patxi Amezcua, que ha ocupat els primers llocs del rànquing de films més vistos: el segon en llengua no anglesa i el quart comptant els productes en llengua anglesa. És l’explosió global d’una “pel·lícula petita” que va ser “molt dura, però molt agraïda”.

Férriz fa de policia a Infiesto i repetirà professió en una segona estrena imminent a la mateixa plataforma de continguts audiovisuals. En aquest cas es tracta de The Diplomat, que narra les vicissituds d’una diplomàtica britànica que ha de tenir cura dels turistes del seu país que arriben a Catalunya, Aragó i Andorra. Férriz en aquest cas fa de mosso d’esquadra i aquest treball l’ha posat a prova amb l’anglès. Tot i que el va perfeccionar amb una professora durant tres mesos quan li van donar el paper “res et prepara, els britànics són molt puristes”.

Tot i l’exposició que representa ser actor en pel·lícules i sèries que tenen aquesta difusió, Férriz s’ho pren amb calma. Si té l’oportunitat de treballar fora d’Espa­nya –on ha focalitzat la seva carrera– “mirarem amb la meva parella si es pot ubicar i si no continuaré aquí, l’important és treballar i tenir temps per a la família i els amics”. Tampoc no ha experimentat l’efecte d’una fama desmesurada perquè, referint-se a La casa de papel, “per sort o per desgràcia no he treballat en projectes que han estat pelo­tazos”. A més, ha optat per un perfil discret: “Només tinc Instagram i el tinc privat, el miro de tant en tant i escullo qui em segueix.” Ara inicia el rodatge d’una pel·lícula en què per fi podrà treure’s l’uniforme (de policia).
Etiquetes
  • #1 Cinema andorrà
    (23/03/23 10:04)

    Andorra té bons productors, directors creatius, excel.lents actors i un entorn formidable.
    Valdria la pena aprofitar-ho per impulsar una indústria audiovisual competitiva.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts