Meteo

Les temperatures s'enfilaran fins als 22 graus

Estabilitat atmosfèrica al Principat

Estabilitat atmosfèricaMeteo France

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei meteorològic informa que durant el dia d'avui les temperatures màximes pujaran fins a arribar als 22 graus. La dorsal anticiclònica deixarà el dia més càlid de la setmana amb domini del sol. Així i tot, es mantenen algunes inversions tèrmiques en alguns fons de vall que manifesten l'estabilitat atmosfèrica. De cara demà hi hauran més núvols degut al pas d'un front desgastat a l'espera d'un canvi de temps diumenge.

Dia mundial de la meteorologia

FEDA, el Govern i el Servei Meteorològic celebren avui el dia mundial de la meteorologia sota el lema "El futur del temps, el clima i l'aigua a través de les generacions" organitzen un acte dimecres 29 al MW Museu de l'Electricitat a la Central de FEDA a Encamp. A la celebració hi participaran diferents generacions relacionades amb la meteorologia al Principat, persones que han format part de la presa de dades i de l'observació meteorològica que avui són base dels estudis climàtics.

L'acte començarà a les 18.30 hores amb una visita guiada al MW Museu de l'Electricitat de FEDA i tot seguit a les 19 hores la ministra en funcions de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Sílvia Calvó obrirà l'acte. L'esdeveniment serà una visió generacional de la meteorologia al Principat d'Andorra a càrrec de Ferran Llach Aixàs, antic responsable de les estacions meteorològiques de FEDA, Lluís Rocafort, cap de pistes de Grandvalira-Pas de la Casa, observador nivometeorològic des de 1996 i Naiara Escabias fotògrafa i artista visual, autora de les imatges de l'app Meteo Andorra. La cloenda anirà a càrrec de Carles Miquel director del Servei Meteorològic Nacional.

tracking