Espot defensa que "vam heretar una Andorra en recessió”

El candidat de DA recorda la situació econòmica d’ara fa 12 anys per treure pit de la gestió econòmica

Reunió de poble de Demòcrates a Escaldes-EngordanyFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reunió de poble d'Escaldes-Engordany de Demòcrates ha servit al cap de llista per fer retrospecció. Xavier Espot ha carregat contra la coalició PSSDP+ per "l'Andorra en recessió que vam heretar, on cada dia tancaven botigues i no es generaven llocs de treball".

Espot ha defensat que bona part de les problemàtiques d'avui en dia són conseqüència del creixement econòmic, però ha afirmat que "és millor gestionar els mals del creixement que una recessió".

A més, el taronja també ha disparat contra aquells que "diuen que tots els mals que tenim són de la inversió estrangera" i els ha recordat que aquests "no se solucionen tallant el creixement d'arrel". En aquest sentit, el cap de Govern en funcions ha demanat "no caure en populismes o solucions demagògiques".

D'altra banda, la cap de llista deDA+ Acció a Escaldes, Trini Marín, ha defensat que "des del 2014 el preu de metre quadrat al Clot d'Emprivat no s'ha incrementat; gràcies a laLOCTUtenim més espais públics i una construcció menys massificada".

tracking