TRANSPORT AERI

El tercer vol a Madrid podria ser una realitat després de l'estiu

El Govern i les agències de viatges es van reunir ahir per resoldre els dubtes

Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tercer vol que connecta l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell amb Madrid sembla estar més a prop que mai. El Govern i l’Associació d’Agències de Viatges es van reunir ahir al matí per resoldre els dubtes plantejats prèviament per part del sector privat. Segons les dues parts, la trobada va resultar satisfactòria i el tercer vol podria materialitzar-se després de l’estiu vinent.

L’objectiu de la trobada era que l’executiu donés resposta als dubtes plantejats per les agències sobre qüestions tècniques, com la gestió i emissió dels bitllets. Maica Terrones, representant de l’Associació d’Agències de Viatges, va afirmar que “per part de Govern queda algun punt per tancar i concretar”, però aquestes qüestions més tècniques es van resoldre i va ser “una reunió de treball fructífera”. “Ho hem de consensuar a l’assemblea que tenim dimecres de la setmana que ve, però a priori estem disposats a col·laborar en l’execució d’aquest tercer vol”, va afegir Terrones, tot apuntant que, encara que dependrà de l’agilitat de les negociacions, després de l’estiu és una data més que lògica perquè el tercer vol comenci a funcionar. Així mateix, la responsable de les agències de viatges va explicar que s’hauran de posar d’acord amb el sector privat –el qual inclou els hotels, la banca...– per repartir la compra d’aquests bitllets.

Pel que fa a Govern, des del departament de comunicació van informar ahir que, abans de celebrar la reunió amb les agències de viatges, l’executiu es va reunir amb l’aerolínia Iberia per tal de consultar tots els dubtes. La reunió d’ahir també la qualifiquen de satisfactòria i el proper pas serà organitzar una altra trobada més general amb tot el sector en què s’hauria de parlar del preu dels bitllets, la data del tercer vol, etcètera.

tracking