Tena planteja un centre d'interpretació del Madriu

El partit polític demana simplificar la documentació que es requereix a l'hora de presenar-se a edictes públics

Acte electoral de Concòrdia aquest matí per la llista parroquial d'EscaldesConcòrdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Concòrdia vol que l'antiga fàbrica de llanes d'Escaldes-Engordany es converteixi en un centre d'interpretació i informació de la vall delMadriu. El cap de llista de laparroquial, Ramon Tena, exposa en nota de premsa que la instal·lació, que es troba ubicada a la porta d'entrada de l'espainatural, "avui dia no té un ús" i podria ser "incentiu per donar vida i animar la part alta de la parròquia i aportar activitats als comerços i hotels de la zona".

D'altra banda, el número dos de la llista territorial d'Andorra la Vella, Miquel Clua, planteja simplificar la documentació que es requereix a l'hora de presentar-se a un concurs o edicte públic. La formació proposa que només es demani tota la documentació necessària a les empreses que resultin finalistes del mateix amb l'objectiu d'"agilitzar els procediments".

D'altra banda, la candidatura amb Desperta Lauredià exposa habilitar els espais dels centres educatius del país fora de l'horari lectiu a entitats i associacions perquè s'hi puguin fer activitats. Tot amb la finalitat d'aprofitar les infraestructures i fomentar la cohesió social, segons Maria Àngels Aché, número dos de la llista territorial de Sant Julià.

tracking