Bancs

MoraBanc recull 77.395 euros amb la targeta solidària

Els fons es destinaran a 21 entitats socials del país

Marc Pierre, en representació dels clients de MoraBanc, i Mireia Maestre, directora de comunicació i marca de l'entitatMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La targeta solidària de MoraBanc va recollir 77.395 euros durant el 2022 amb la suma de les aportacions dels clients i les del banc, segons informa l'entitat aquest matí. Els diners recaptats es repartiran entre les 21 associacions socials del país que formen part del projecte que funciona amb donatius i arrodoniments de les compres.

La proposta solidarària ha recaptat 1.303.583 euros des que es va posar en marxa amb la donació de cada client a través de la targeta a l'entitat que ell designi dels cèntims que manquen per arribar al dècim o euro superior. MoraBanc aporta el mateix import que faci el client i destaca que es tracta del projecte que "canalitza la major part de la contribució social de MoraBanc en suport a les persones i col·lectius més vulnerables i necessitats".

Les entitats socials beneficiàries de les aportacions sónInfants del Món, LaGavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, Fundació Privada Tutelar, Associació Marc GG, l’Associació de Dones d’Andorra, Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Andorra Telethon i FADEA. La Fundació de l'Escola Meritxell lidera el rànquing de fons amb 9.013 euros, seguida dels 7.925 d'Unicef, els 7.119 de Càritas i els 5.826 que s'emporta AINA.

tracking