Concòrdia aposta per una agència tributària única de Govern i comuns

La formació treballarà per impulsar la plaça del Poble com a lloc de trobada social

Reunió de poble de Concòrdia a Andorra la VellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La creació d'una agència tributària única del Govern i dels comuns és una de les propostes que porta Concòrdia al seu programa polític per a les properes eleccions generals del 2 d'abril. Així ho ha exposat avui el número 3 de la llista nacional, Jordi Casadevall, durant la reunió de poble celebrada a Andorra la Vella, on ha destacat que una agència tributària permetria aprofitar millor els recursos, al temps que es reduiria la despesa i seria un instrument per lluitar contra el frau.

Una altra de les propostes de Concòrdia és recuperar "l'esperit de poble intergeneracional" que es vivia abans a la plaça del Poble de la capital, amb la posada en pràctica d'un urbanisme ciutadà integrador. Una de les iniciatives més importants que es portarien a terme en aquest sentit seria la rehabilitació dels jardins de Casa de la Vall amb la construcció d'un amfiteatre amb 400 localitats.

Dins de l'àmbit econòmic, el número 1 de la llista parroquial, Martí Alay, va defensar la creació d'una aplicació que serviria per impulsar els microemprenedors i lluitar contra l'economia submergida. D'aquesta manera es podrien declarar a la CASS i a l'agència tributària, amb una tarifa plana, els treballs realitzats i es facilitaria la creació de petits autònoms.

tracking