x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut un home amb una trentena d'embolcalls de cocaïna

Un agent del cos de policia.

Un agent del cos de policia.

Un agent del cos de policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/03/2023 a les 12:32
La policia va detenir la matinada de dissabte un home de 36 anys i no resident al país com a presumpte autor d’un delicte per tràfic de drogues. L’arrest es va produir a la sortida d’un local d’oci nocturn de la capital, on l’home hauria intentat vendre la droga, segons va informar ahir el cos. En el moment en què els agents el van controlar, aquests van veure com llençava a terra un embolcall que contenia 0,5 grams de cocaïna. Després li van trobar, amagats, 29 embolcalls més amb un total de 27,8 grams de la mateixa substància i 145 euros en bitllets d’entre 5 i 50. En aquest sentit, la policia va informar ahir que el detingut ha passat a disposició judicial i que la investigació continua oberta.

D’altra banda, entre divendres i dissabte, la policia va detenir a la frontera amb França tres persones més, tots turistes, en possessió de drogues: un home de 29 anys amb 8 pastilles d’èxtasi i tres cigarretes d’haixix; un altre de 23 anys amb dues pastilles, també d’èxtasi, i 2,5 grams d’haixix, i un home de 42 anys amb 1,6 grams de cocaïna i 2,1 grams de metamfetamina.

A més, la matinada de dissabte es va detenir un home de 43 anys per un positiu d’alcoholèmia de 2,5 després d’un accident amb danys materials a la CG2. Un altre home, de 29 anys, va ser arrestat per conduir sota els efectes de les drogues i, a un tercer, se’l va detenir amb una taxa d’1,21. La matinada de diumenge, els agents van detenir una dona no resident de 26 anys amb un positiu d’1,97. Finalment, un altre home, de 37 anys i no resident, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per transgredir una pena d’expulsió.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts