x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Concòrdia aposta per un viver d'empreses i un fons d'innovació

La formació estudiaria rescatar la concessió administrativa a Grifols
Cerni Escalé, cap de llista nacional de Concòrdia

Cerni Escalé, cap de llista nacional de Concòrdia

Cerni Escalé, cap de llista nacional de Concòrdia

J.R.
Actualitzada 20/03/2023 a les 19:12
La creació d'un viver d'empreses de caràcter públic que estaria situat a la recta de la Margineda és una de les iniciatives que proposa Concòrdia en l'àmbit econòmic, al mateix temps que aposta també per la participació de diners públics en projectes viables que puguin tenir un impacte positiu per a l'economia del país.

Així ho ha explicat aquesta tarda el cap de la llista nacional, Cerni Escalé, que ha incidit en la necessitat de diversificar l'economia per al futur del país. "Estem davant d'un model econòmic i amb una inversió estrangera que s'està esgotant i que ens està arribant sobretot en immobles i així no ens ajuda", ha afirmat Escalé, segons el qual cal atreure emprenedors i inversió estrangera d'alt valor afegit "i donar més valor a les iniciatives de tall a Andorra".
 
En aquest sentit, Concòrdia aposta per atreure inversió que complementi els actuals sectors productius. "És qüestió de creure'ns els andorrans i les andorranes que el futur del país depèn de nosaltres i de les iniciatives que puguem crear des d'Andorra. i a més el Govern hauria de crear un fons d'innovació per donar suport a aquests projectes andorrans".


Pel que fa al laboratori de Grifols, la formació entén que el principal problema és que s'ha donat a la multinacional unes "condicions privilegiades" sense haver convocat el corresponent concurs per a la concessió administrativa i el que caldria és estudiar els efectes per a les finances públiques i depenent d'aquestes estudiar per veure si es podria rescatar la concessió administrativa".


Els candidats per a les territorials també han iniciat avui els actes electorals, amb la proposta de Martí Alay de construir un centre cultural al pàrquing exterior del Consell General per dinamitzar el barri antic de la capital. D'altra banda, aposten per una moratòria de divuit mesos a la inversió estrangera en immobles i la implantació de quotes d'adquisició, on "els agents implicats decideixin quants i quina mena d'habitatges es poden comprar cada any", segons ha anunciat el cap de llista de la candidatura d'Escaldes-Engordany. A Sant Julià, Maria Àngel Anché ha destacat l'acabament del vial com una de les màximes prioritats. 
Etiquetes
  • #3 estrelleta
    (20/03/23 20:30)

    geni estrellat

    Respondre
  • #2 Josep
    (20/03/23 19:42)

    Vaya ocurrències

    Respondre
  • #1 Canovas
    (20/03/23 19:16)

    Està tot inventat, xaval!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts