Quatre detinguts per donar positiu en alcohol o drogues

Un home de 29 anys també va ser arrestat per possessió de 0,6 grams de cocaïna

Un agent de policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 32 anys va ser detingut la matinada de dijous a divendres després de patir un accident amb danys materials i donar positiu en 1,75 g/l en la prova d’alcoholèmia. Així ho va reflectir el balanç policial d’ahir, que va informar que tres homes més van ser detinguts en els darrers dies per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. El primer arrest va ser la matinada del dimecres, quan els agents van enxampar un home resident de 36 anys conduint amb una taxa d’1,13 g/l. La resta de detencions van tenir lloc la matinada de divendres, amb un home de 50 anys que conduïa amb una taxa de 0,84 g/l i, per últim, un de 32 anys per positius en tòxics. A més, el cos va indicar en el seu comunicat que aquest darrer detingut també tenia el permís de conduir retirat.

D’altra banda, el cos policial va arrestar dijous, en un local d’oci nocturn del Tarter, un home de 29 anys i no resident al país que duia 0,6 grams de cocaïna. En aquest sentit, els darrers dies també es va controlar un home no resident de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic. El balanç indica que el jove va ser controlat prop del Pas de la Casa, quan els agents van comprovar que, en un control anterior l’any 2018, s’havia identificat amb una altra identitat.

L’última detenció de l’informe de la policia va tenir lloc a la frontera del riu Runer, en constatar que un no resident de 38 anys havia desobeït una ordre d’expulsió.

tracking