x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia deté un home de 46 anys per amenaçar amb un revòlver

L’arrestat no tenia permís i portava l’arma sense munició i sense registrar
Un cotxe de policia al Pas de la Casa.

Un cotxe de policia al Pas de la Casa.

Un cotxe de policia al Pas de la Casa.

Fernando Galindo
Actualitzada 16/03/2023 a les 12:11
Un home de 46 anys va ser detingut dilluns a la tarda per portar i amenaçar amb una arma prohibida, un revòlver del calibre 22 introduït de forma il·legal al país, segons va informar ahir la policia. El succés va tenir lloc dilluns a la matinada en un local d’oci nocturn del Pas de la Casa, quan el personal de l’establiment va haver de cridar l’atenció al detingut diverses vegades pel comportament cap a un grup de clients de la discoteca de la localitat encampadana.

L’home, resident al país, va marxar del lloc tot amenaçant que anava a buscar una arma, fet pel qual quan va tornar al local un dels empleats li va impedir l’entrada. El cos de l’ordre relata que va ser aleshores quan l’arrestat es va dur la mà al maluc per mostrar la crossa de la pistola. Dos dels treballadors de la discoteca van impedir que l’home agafés l’arma i el van reduir, prenent-li el revòlver, segons va informar la policia. Tot i això, finament el resident va aconseguir fugir, causant que els agents de la policia iniciessin la seva recerca. L’home es va acabar lliurant al despatx local de la policia del Pas de la Casa dilluns passat a la tarda.

Els agents van constatar que el detingut no tenia permís d’armes i que el revòlver que portava estava buit de munició i sense registrar. Després de diversos escorcolls, el cos de l’ordre va comprovar que l’home no es trobava en possessió de cap altra arma. El resident va ser acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, un altre contra la integritat física i moral, així com d’un delicte contra la llibertat. L’arrestat va passar a disposició judicial dimarts a la nit.
 
DOS ARRESTATS PER CONDUIR BEGUTS
La policia va controlar dues persones residents al país per conduir sota els efectes de l’alcohol. Es tracta de dos residents, de 22 i 34 anys, que van donar positiu amb taxes d'1,09 i 1,32. Els agents també van arrestar tres persones per possessió de drogues, dues de les quals a la frontera del riu Runer i l’altra a la frontera amb França. Concretament, es va controlar una resident de 33 anys amb dues pastilles d'èxtasi, un resident de 53 anys amb un gram de cocaïna i un no resident de 35 anys amb 0,9 grams de cocaïna.
Etiquetes
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts