Eleccions generals

SDP rebutja el pacte amb Dolsa per fer llista a Ordino

El PS clou la reunió sense aclarir si fa acord ni amb quins candidats

Dolsa i Armengol en una reunió contra Grifols.Fernando Galindo

Creat:

Actualitzat:

La llista socialdemòcrata a Ordino segueix sent una incògnita. SDP té clar que no vol una entesa amb l’entorn d’Enric Dolsa per les diferències ideològiques, mentre els membres del PS de la parròquia es van reunir ahir per debatre-ho però sense arribar a una conclusió clara. L’actual conseller de la minoria al comú, Jean Michel Armengol, està disposat a deixar la corporació i encapçalar la llista, però la resta de noms són a hores d’ara encara incerts. Segons fonts presents a la reunió del PS, els membres del comitè són majoritàriament favorables al pacte per intentar guanyar la territorial i fer front comú en contra del projecte Grifols. Sense noms sobre la taula, però, l’acord és fum. A més, un eventual pacte amb Dolsa implicaria anar sense el partit de Jaume Bartumeu a la parròquia ordinenca.

El que ja s’ha revelat és el tàndem progressista a la llista d’Andorra la Vella. Seran Quim Miró per part del PS i Marian Sanchiz per part de SDP. Pel que fa a la nacional, Judith Salazar serà la número dos de Pere López i Susanna Vela serà la tres. El número quatre serà per a un membre de SDP.

Per part d’Acció, el fins ara conseller al comú de la Massana Josep Fusté serà el candidat a la territorial. I per Andorra Endavant, Jordina Bringué i Eva Font són el tiquet a la territorial d’Ordino.

tracking