TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

educació

Les activitats d'interès social seran reconegudes com a crèdits de lliure elecció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reunió d’ahir de la taula mixta de Joventut va servir per presentar el conveni entre el ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat i la Universitat d’Andorra per al reconeixement de crèdits de lliure elecció als alumnes que duguin a terme activitats d’interès social. A més, la trobada ordinària va servir per presentar el procés de creació que s’inicia a partir d’ara per a l’elaboració del nou pla nacional de la joventut d’Andorra (PNJA).

Així, en la reunió es va presentar el full de ruta pel qual s’estableixen les diferents fases d’elaboració del pla que es farà entre totes les parts presents en la reunió, segons va informar el Govern en un comunicat. El PNJA té com a objectiu fomentar la participació activa dels joves a tots els nivells del treball de joventut i, alhora, reforçar la coordinació dels diferents actors implicats en aquesta matèria. El nou pla s’alinearà amb les recomanacions del Consell d’Europa i amb l’Estratègia de la Unió Europea per a la Joventut 2019-2027.

tracking