Detenen un jove amb un bolígraf que pot disparar munició del 22

El conductor del cotxe on viatjava va ser detingut per positiu al control de tòxics

El bolígraf pistola que portava el jove.SFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de dissabte un resident de 28 anys amb un bolígraf pistola capaç de disparar munició del calibre 22. Els agents van descobrir l’arma “de foc dissimulada de port i venda prohibits” en fer un control rutinari per buscar si el vehicle portava estupefaents; tot a causa de la forta olor d’haixix que desprenia l’interior del cotxe en què viatjava com a passatger”. Finalment, van descobrir que l’home portava 41 cartutxos de munició del calibre 22 i un altre cartutx de fogueig del calibre 9, segons detalla la policia.

El detingut circulava en un vehicle conduït per un resident de 32 anys que va ser arrestat en donar positiu al control de tòxics que se li va fer quan transitaven per la capital.

Cap de setmana

La policia va detenir dissabte passat al Pas de la Casa un home en possessió de dues navalles de vuit centímetres i fulla llisa. L’arrestat és un no resident de 18 anys que es va controlar prèviament per orinar al carrer. Durant l’escorcoll de seguretat se li van sostreure les dues navalles i 10,1 grams de marihuana. També al Pas, durant la matinada de diumenge, la policia va arrestar un home no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i un delicte contra la llibertat. L’acusat va entrar en un local d’oci nocturn que estava a punt de tancar i, quan li van indicar que havia de marxar, va començar a llançar taules i cadires al terra amb agressivitat. Quan van arribar els agents de policia al local l’home els va amenaçar de mort.

Finalment, al Pas la policia va detenir durant el cap de setmana dos homes residents per possessió de drogues. Un d’ells de 39 anys va ser arrestat amb 3,6 grams de MDMA repartits en tres embolcalls. A l’altre home, de 51 anys, se’l va detenir a la frontera del riu Runer per introduir 1,3 grams de cocaïna.

INCONSCIENT DEGUT A UN COP DE PUNY

Un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella va ser l’escenari d’una agressió física que va acabar amb la detenció d’un resident de 22 anys la matinada de dissabte. El servei d’ordre va ser requerit perquè el jove havia “donat un cop de puny a un altre home” i aquest “hauria quedat inconscient durant una estona”, detalla el cos en el comunicat de balanç d’intervencions del cap de setmana. L’arrestat està acusat d’un delicte contra la integritat física i moral. Els agents també van intervenir en un domicili de la capital dissabte al vespre per detenir un home i una dona residents de 51 i 45 anys per agredir-se mútuament.

tracking