DIGITALITZACIÓ

Jornada sobre ciberseguretat a les empreses

La conferència ha estat organitzada per la CEA i l'empresa Strategic Techlink

Jornada riscos de ciberseguretat, CEACEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana i l’empresa andorrana Strategic Techlink -que ofereix solucions tecnològiques als EUA, Amèrica Llatina i Europa -han ofert avui laconferència inaugural de la Jornada sobre Ciberseguretat que ha comptat amb una trentenad’assistents, segons informa la CEA en un comunicat.

Així, els presents han participat en una sessió de treball que ha permès conèixer les darreres tendències en l’àmbit de la ciberseguretat i els principals reptes de futur del sector.

Per la seva banda, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha explicat que avui la digitalització és el camí, però que no hem d’oblidar que "sense ciberseguretat estaríem posant en entredit la viabilitat de les nostres empreses i la reputació del nostre país", i ha afegit, que amb la digitalització està passant com amb la comptabilitat o les finances: "De la mateixa manera que no es pot tenir una empresa, sense tenir en compte la part comptable i financera; ben aviat serà impensable un negoci que no integri la dimensió digital i de retruc la seguretat en tots els seus àmbits".

L'entitat recorda que la Jornada d’avui s’inscriu en una iniciativa, impulsada per la CEA, de tractar qüestions d’interès general, i especialment per a les empreses associades a la patronal. En la sessió també hi han pres part responsables de Crowdstrike, com Raquel Bardaji i representants de l’oficina d’Andorra de Ciberseguretat, com Jordi Ubach, que han presentat els principals punts de la legislació actual en aquesta matèria.

tracking