entrevista amb risto

Rosell confessa que la jutge va ser molt injusta amb Besolí

Rosell al plató amb Risto Mejide.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona, que va estar en presó preventiva durant 645 dies per un presumpte delicte de frau fiscal del qual va ser absolt, es va sincerar al programa Viatjant amb Chester, de Risto Mejide. I va tenir paraules per al seu company a la presó, amic i empresari andorrà, Joan Besolí, de qui va dir que “si jo era innocent, ell ho era vint cops més; i amb l’agreujant de l’accident del seu fill”. En aquest punt va mostrar la indignació perquè no se’l va permetre visitar el seu fill, que va quedar tetraplègic i que Besolí va saber perquè li va dir la seva dona”. Rosell es va mostrar molt dur amb la inflexibilitat de la jutge

L’exmandatari del club blaugrana va desgranar la vida entre reixes i va explicar per què a un reclús li “donen preservatius i vaselina”. “Tu et preguntes... Per què?”. “Sí. Hi ha molta relació homosexual a la presó, però fins i tot de gent que no és homosexual”, va explicar l’expresident culer.

Rosell va explicar a Risto la importància de tenir bones relacions amb els reclusos. Endur-se bé i no ficar-se en problemes. “A Barcelona em vaig fer molt amic d’un cap gitano que era molt del Barça. Em va amenaçar un gitano i el cap li va dir quatre coses”.

tracking