x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

Dansa i fotografia

La ballarina Marina Sánches i el fotòfrag Antonio Gervasi inauguren la mostra fotogràfica ‘Ballet. Un tresor a l’abast de tothom’ a l’edifici Embassy.
Les ballarines durant la inauguració de l'exposició.

Les ballarines durant la inauguració de l'exposició.

Les ballarines durant la inauguració de l'exposició.

Emma Coll
Actualitzada 05/02/2023 a les 12:04
La música, la dansa i l’art van inundar ahir l’edifici Embassy en la inauguració de la mostra fotogràfica Ballet. Un tresor a l’abast de tothom d’Antonio Gervasi, que ha fotografiat el moviment de la ballarina ucraïnesa Marina Sánches i les seves alumnes de l’escola Soul Dance.

Eren quarts de sis de la tarda, quan Sánches i les seves ballarines van sorprendre amb un espectacle de dansa clàssica un cententar de persones que van assistir a l’acte inaugural. La música en directe del piano i la veu d’una cantant van omplir cada vuit de la coreografia, que va seduir el públic per complet. Sánches va manifestar al Diari que “estic molt contenta perquè gaudeixo quan veig gaudir les meves alumnes. Em transmet satisfacció i felicitat”, i va assegurar que continuaran oferint espectacles com el d’ahir per compartir la feina que fan a l’acadèmia.

La ballarina i Gervasi són amics des de fa anys i, segons va explicar el fotògraf, el projecte va sorgir de manera espontània. Després de veure el resultat, Sánches va explicar al Diari que té la voluntat de continuar col·laborant amb Gervasi per fer més exposicions fotogràfiques. “Volem millorar i innovar. Per exemple, fer unes fotografies en blanc i negre o imatges temàtiques sobre un ballet concret, com ara, el Llac dels Cignes”.

Per la seva banda, l’empresària Rosa Pons, impulsora del projecte Embassy, va expressar que “disposem d’aquest espai tan bonic i estem encantats que la gent participi i hi ensenyi coses”.

La mostra, ubicada a la segona planta de l’edifici Embassy, es podrà visitar fins al 16 de febrer i consta de prop d’una vintena d’imatges plenes de moviment i subtilesa. Maryna Sánches i les seves alumnes són les ballarines retratades. L’endemà, el dia 17 del mateix mes, es traslladarà a la segona planta del centre comercial illa Carlemany. Sánches dirigeix l’escola de dansa Soul Dance, a l’Andorra Park Hotel.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts