Successos

Dos conductors ferits en bolcar a la capital i a Sant Julià

Una dona de 75 anys i un home de 27 van patir ferides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos residents de 75 i 27 anys van resultar ferits ahir en dos accidents de trànsit que van tenir lloc a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria. Els turismes que conduïen ambdós afectats van acabar bolcats.

El primer sinistre va tenir llocala rotonda deTobira, a Andorra la Vella. Els fets van succeir a un quart de cinc de la tarda quan, per causes que s'han de determinar, la dona va perdre el control del turisme (un Smart Fortwo amb matrícula del Principat) i el vehicle va quedar bolcat al mig de la via. A conseqüència de l'accident, la conductora va patir contusions, peròde poca importància, segons va informar el cap de guàrdia de l'hospital, on se la va atendre després del succés. Els bombers van haver de treure la conductora de dins del turisme, on havia quedat atrapada.

D'altra banda, a les onze de la nit un turisme Suzuki Ignis amb matrícula andorrana es va accidentar quedant bolcat a l'altura del número 27 de l'avingudaRocafort, a Sant Julià de Lòria. Segons informa la policia, en elsinistrenomés va haver-hi implicat un turisme i el seu conductor, un jove de27anys, va resultar ferit. A causa de l'accident, tres vehicles que estaven estacionats a la via van patir danys.

Efectius dels bombers traient la dona de dins del vehicle bolcat.

El cotxe accidentat a Sant Julià de Lòria

tracking