x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Retirada la custòdia dels fills als pares de la nena del vel

La policia va arrestar dilluns passat l’home presumptament per colpejar el menor per haver arribat tard al domicili familiar
La seu de la Justícia.

La seu de la Justícia.

La seu de la Justícia.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/02/2023 a les 12:10
Un home resident de 43 anys va ser detingut dilluns passat per la policia presumptament per agredir el fill menor d’edat a causa, segons va declarar el noi, d’haver arribat tard a casa. La mare no va ser arrestada tot i que se li va fer lectura de drets en considerar-se que estava implicada en els fets per consentir l’agressió i ahir la Batllia va decidir retirar-los la custòdia temporalment dels tres fills.
Es tracta de la família musulmana que té dos fills bessons. Un és la nena que durant més d’un any va tenir un pols amb el ministeri d’Educació per la negativa a retirar-se el vel islàmic a les aules i no va poder acudir a classe perquè el ministeri manifestava que el reglament de l’escola no ho permetia. El seu germà es va solidaritzar amb ella i va denunciar que se sentia perseguit i amenaçat.


Dilluns passat el pare va ser detingut per la policia. Un veí va alertar els agents pels crits que venien del domicili. Quan els policies van arribar van comprovar que el menor havia estat colpejat pel progenitor, un fet que està estipulat com a molt greu. Després de ser detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat. La seva dona i mare va ser acusada d’avalar amb la seva actitud permissiva l’agressivitat de l’home.


Des de la defensa dels pares es va argumentar que aquest només va intentar defensar-se del fill, que fa 1,75 d’alçada i té una complexió forta, i va afegir que la família està destrossada. Va ser el mateix adolescent qui va declarar que la discussió va ser per arribar tard a casa.


Enmig de la polèmica pel vel ja es va amenaçar el matrimoni de perdre la custòdia. En aquell cas era per impedir que els dos bessons poguessin seguir amb normalitat el curs escolar.
Veure’n més
36
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts