Quatre arrestats al Pas per enfrontar-se amb la policia

Els arrestats van amenaçar i insultar els agents després d’un conflicte amb els porters

Un cotxe de la policia al Pas de la Casa.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge quatre homes per enfrontar-se amb diversos agents en ser controlats després d’un conflicte amb els porters d’un establiment. Tres efectius del cos van patir lesions i danys durant la intervenció i hi van haver de participar patrulles per donar-los suport “davant la delicada situació amb què es van trobar”, segons informa el cos.

Els fets es van iniciar a les 23.45 hores, quan una patrulla es va desplaçar a un local en veure que “els porters d’un establiment de la localitat tenien problemes amb un grup de persones”, i un dels treballadors va afirmar que un home de 28 anys l’havia agredit i amenaçat. Els agents van controlar-lo i l’home no va voler identificar-se. “Va començar a alterar-se i resistir-se amb força”, i quan estaven emmanillant-lo “un segon home de 24 anys va atacar un dels policies des del darrere”, indiquen des del cos. Els agents van aconseguir controlar-lo i un tercer integrant del grup va intentar impedir l’arrest “enfrontant-se i amenaçant els altres policies”.

Una mica allunyat, un agent tractava d’evitar que un home de 30 anys accedís a la zona on s’estava produint l’actuació del cos de seguretat. Els aldarulls van concloure també amb la seva detenció.

DETENCIÓ PER VIOLÈNCIA DE GÈNERE A L'HOTEL

El cap de setmana la policia també va detenir per violència de gènere un home de 49 anys no resident. Els agents van rebre l’avís la matinada de dissabte des de l’hotel on s’allotjava amb la família, a Escaldes-Engordany, i el van arrestar en constatar l’agressió a la parella. Així mateix, cinc persones més van ser detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Es tracta d’un home no resident de 33 anys, un altre home no resident de 22 anys, un resident de 35 anys, un home no resident de 29 anys i, finalment, un no resident de 31 anys.

tracking