x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
argentins

Espot es compromet amb la cònsol d'Argentina a resoldre la problemàtica de l'habitatge

Espot amb la cònsol argentina, ahir.

Espot amb la cònsol argentina, ahir.

Espot amb la cònsol argentina, ahir.

SFG
Actualitzada 31/01/2023 a les 12:07
El cap de Govern es va comprometre davant la cònsol de l’Argentina a Barcelona, Rossanna Surballe, a buscar solucions perquè no es torni a repetir la situació d’aquest hivern amb la falta d’allotjament per a tots els temporers que han acudit, aquest any de manera massiva, amb la perspectiva de treballar però sense un contracte sota el braç ni un lloc per dormir.

Espot no va avançar quina seria la fórmula a aplicar, però sí que va defensar, si torna a repetir com a cap de Govern, que buscarà canvis per evitar el col·lapse d’aquest hivern.

Des de l’Associació Argentinos en Andorra, Marcelo Pons, que també es va trobar amb la cònsol, va proposar que tots els empresaris que demanin quotes hagin de disposar d’allotjament, i especialment va apuntar als petits i mitjans empresaris perquè facin un esforç. Des de l’associació es pretén tenir la potestat de revisar els habitatges destinats als temporers per poder verificar que estan en bones condicions, tot a través d’una oficina del treballador temporer.

Pons va comentar que ahir també van tractar la instauració del Dia del treballador temporer i es va congratular perquè molts tràmits es poden fer en línia al consolat de Barcelona.
Etiquetes
Veure’n més
29
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts