x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Moviments electorals

El PS recorda a Vendrell que hauria de deixar el càrrec

Vendrell en un acte del comú d'Escaldes.

Vendrell en un acte del comú d'Escaldes.

Vendrell en un acte del comú d'Escaldes.

Fernando Galindo
Actualitzada 28/01/2023 a les 06:33
La consellera del comú d’Escaldes-Engordany Cèlia Vendrell va anunciar ahir la seva sortida del Partit Socialdemòcrata arran del pacte del PS amb Progressistes-SDP. Aquesta decisió va portar ahir a diversos membres del partit a reclamar a Vendrell que deixés també el seu càrrec en el si de l’ens comunal. Un dels més contundents va ser el conseller general Jordi Font, que va recordar que tots els candidats del PS, abans de les eleccions, signen un document comprometent-se, entre d’altres qüestions, a donar part del salari al partit per fer front al cost de la campanya o a retornar els càrrecs en qualsevol institució en cas de deixar la formació.
En aquest sentit, la consellera Susana Vela, que va lamentar la decisió de Vendrell, va apuntar que ja amb anterioritat no es complien aquests compromisos si bé “jo ho tindria molt clar per una qüestió d’ètica i respecte”. Per la seva banda, Vendrell va apuntar que ja feia temps que s’havia distanciat del PS per motius professionals i, tot i que hi havia decisions que no compartia, fins ara acceptava les decisions de partit. Tanmateix, el fet de segellar una acord amb Jaume Bartumeu la va motivar a prendre la decisió de deixar de formar part de la formació socialdemòcrata. “Quant a l’escissió, va ser molt dur; pots oblidar certs coses però n’hi ha d’altres que no, encara que hagin passat deu anys”, va sentenciar la consellera comunal.
Etiquetes
  • #15 Joan
    (28/01/23 20:29)

  • #14 Laia
    (28/01/23 17:44)

    Els que haurien de plegar son en Pere i en Jaume, deixeu anar la cadira d'una vegada. Esteu fent un flac favor a la possibilitat de que hi hagi una alternativa política

    Respondre
  • #13 Lauredia
    (28/01/23 15:09)

    Recordo consellers generals del PS que van abandonar el partit pero no la cadira… es clar que bufa el vent quan vols!!!!

    Respondre
  • #12 Relatiu
    (28/01/23 14:39)

    No sé si això és bo o no, però en política la lleialtat és un terme relatiu.
    Alguns defensen l'obediència cega, altres el criteri propi.
    El més important és argumentar-ho de manera convincent.

    Respondre
  • #11 Eduard López Mirmi
    (28/01/23 14:00)

    A mi m'és bastant igual el que fassin els polítics amb el seu càrrec, quan abandonen el partit que els ha ACOMODAT en les seves llistes. Cadascú té la ética i personalitat que es cregui que ha de tenir, també la hipocresia on es vulgui refugiar. El que tinc molt clar però, és que jo marxaria de TOT, sense embuts!

    Respondre
  • #10 Matrix
    (28/01/23 13:19)

    No entenc de que us escandalitzeu, la ética no saben el que és, però continuareu posant la seva papereta a l'urna. Liberals que abandonen el partit i que es queden amb l'escó i ara socialdemòcrates que fan el mateix. El cas de Carine Montaner amb Terceravia, etc... etc...  I no passa res, et diran que el poble els ha votat, fent un exercici d'hipocresia despampanant. A mi ja no m'enganyen, i a vosaltres?

    Respondre
  • #9 Hipocresia política
    (28/01/23 12:26)

  • #8 Serafí
    (28/01/23 11:59)

    Totalment d'acord amb el comentari de Penelop, aquest país no necessita partits polítics sino gent amb sentit comú i voluntat de servei. S'ha de tornar com sigui a les llistes obertes.

    Respondre
  • #7 Penelop
    (28/01/23 11:27)

    Recordeu-me si vos plau si la Rosa Gili va marxar?  Perquè uns si i d'altres no. Ara que s'acaba el mandat, té cap sentit deixar un càrrec on estan els projectes en marxa? 
    La Cèlia és al comú perquè es la Cèlia. A Andorra encara es vota a les persones més que als partits. El que compta és la feina que fas i que la fasis bé. L' Ego dels partits es inmesurable….. i finalment el que recorda la fent és un nom, no la camiseta que porta.

    Respondre
  • #6 Joan
    (28/01/23 10:46)

    Tots haurien de plegar
    Qui ha canviat es el PS
    Pero tots son iguals:
    Rosa Gili ja ho vam veure
    Joaquim Dolsa tota la vida al centre i quan li proposen la cadira amb qui faci falta
    I tots faran la p…. I la ramoneta ara sense significar-se per tornar hi a les comunals 

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts