x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

Àudios de l'esbroncada amb insults d'un professor del Lycée als alumnes

S’ha filtrat un àudio on se’l sent dir-los “niñatos” i “animales”
Actualitzada 28/01/2023 a les 06:51
L’àudio filtrat d’un professor que insulta els seus alumnes ha fet saltar les alarmes dins de l’àmbit educatiu. Els fets van succeir al centre francès Lycée Comte de Foix i en la gravació, a la qual ha tingut accés el Diari, es pot sentir al docent insultar i menysprear repetidament els seus alumnes.

El motiu aparent de l’esbroncada són els mals resultats que els alumnes havien tingut en l’examen de castellà que havien realitzat fa uns dies. A l’àudio se sent com el professor qualifica de “mierda” la prova que han fet i es refereix constantment als menors com a “niñatos” i “animales”. “Quiero que dejéis de hacer el payaso i os comportéis como alumnos y no como animales”, se sent en un moment.

Escridassant en tot moment els alumnes, el professor els adverteix que no tolerarà “l’actitud que tenen” i els informa que ell ja no treballarà més durant aquell dia; que han de respondre unes preguntes que ell escriurà a la pissarra i que qui no les entregui suspendrà amb un zero.

Cal tenir en compte que al Lycée Comte de Foix està prohibit l’ús de telèfons mòbils dins de la classe i aquesta gravació s’hauria fet d’amagat.

L'esbroncada als alumnes
 

 
Etiquetes
Veure’n més
204
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts