Marquina defensa que no s'ha amagat informació sobre l'heliport

El ministre de Finances assegura que no s'havia comunicat l'estat del projecte perquè ningú havia fet cap pregunta al respecte

Simulació del futur heliport nacional a la Caubella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances i Portaveu, Cesar Marquina, assegura que no s'ha amagat informació sobre l'adjudicació de l'heliport i ha insistit en el fet que "s'hagués fet l'adjudicació, no implicava la seva execució". Marquina ha explicat en la roda de premsa posterior al consell de ministres que fins ara hi havia pendent la constitució de la unió temporal d'empreses (UTE) i la negociació del contracte, i "no era necessari dir que estava adjudicat quan encara hi havia aspectes no tancats que no eren senzills i portaven el seu temps".

Així, el ministre ha indicat que s'ha contestat "amb tots els detalls pertinents" a les preguntes parlamentàries i demandes d'informació i "ningú havia demanat quin era l'estat del projecte". El titular de Finances ha insistit que Govern "té latranquil·litatde saber que s'ha dut a terme de la forma més diligent possible" i ha informat que el ministre Jordi Gallardo compareixerà demà a les quatre de la tarda per "respondre totes les preguntes amb tot luxe de detalls".

tracking