Cultura

Mostra de Jaume Riba al nou cicle d'exposicions de Govern

L'exposició, disponible a partir del 7 de març, estrenarà la temporada 2023

La ministra Riva durant la presentació de la nova temporada de la sala d'exposicions de GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada 2023 de la sala d'exposicions del Govern ha estat presentada aquest vespre per la ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva. La programació d'enguany serà inaugurada amb l'exposició 'Jaume Riba. Caminant', que s'ubicarà a la sala del Parc Central de 7 de març al 15 de maig. La mostra, comissada per NatàliaMontané, amb la col·laboració de DúniaAmbatllei Jordi Batlle, s'emmarca dins del cicle d'homenatgea artistes del país, Trajectòries. L'exposició recull una selecció d'obres del fotògraf ordinenc que mostren l'evolució de l'artista durant30anys.

Tanmateix, la sala acollirà 'Notes sobre l'Antropocé', una mostra col·lectiva que girarà entorn del concepte d'Antropocè amb obres d'artistes internacionals i nacionals com, Emma Regada i Jordi Casamajor. El recull es podrà veure del 16 de juny fins al 10 de setembre. Del 14 d'octubreal 7 de gener del 2024, l'artistaLitaCabellut es presentarà com a artista amb una exposició organitzada en col·laboració amb la galeria andorranaCarloTeixidió. L'executiu ha informat que per al 2024 l'àrea d'Acció Cultural treballa per impulsar una mostra per apropar l'art contemporani a les noves generacions amb una exposició comissada per MeritxellBlancoiHectorMas.

La sala d'exposicions del Govern roman oberta de dimarts a la tarda a diumenge al matí, de les 10.30 a les 14 hores i de les 15.30 a les 20 hores.

tracking