x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

Cuina d'Andorra

Productors i cuiners del país participen en el congrés gastronòmic Madrid Fusión, on es podran desgustar productes locals i veure ‘showcookings’.
L'estand d'Andorra al congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión.

L'estand d'Andorra al congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión.

L'estand d'Andorra al congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión.

govern
Actualitzada 24/01/2023 a les 12:10
La cuina andorrana, d’alta muntanya, fa un pas més en l’àmbit internacional i viatja a la capital espanyola per participar al congrés gastronòmic Madrid Fusión.
L’esdeveniment va donar el tret de sortida ahir i Andorra s’hi va presentar amb la possibilitat de degustar els aliments de 14 productors locals del país, entre els quals destaquen la mel, els formatges i els embotits.


Però això no és tot. Quatre xefs del país participen enguany al congrés, protagonitzant dos showcookings a quatre mans. Avui al migdia, dos xefs amb estrella Michelin, Francis Paniego –assessor gastronòmic de l’Sport Hotel Hermitage– i Jordi Grau –xef d’Ibaya–, parlaran de la cuina d’alta muntanya. A la tarda serà el torn de Carles Flinch –xef de Can Manel– i Dolors Pal –xef de la Borda Rau­bert–, que faran una ponència sobre la gastronomia del Principat a través del temps. A més, el representant dels Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, Lluís de Juan, també s’ha desplaçat a Madrid.


El ministre de Turisme, Jordi Torres, i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van destacar ahir que la presència del país “referma l’aposta dels darrers anys per consolidar la gastronomia andorrana com un referent turístic del nostre país, com amb l’Andorra Taste”.
Etiquetes
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts