TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El PS “apel·la” als consellers per aturar l'heliport nacional

Els socialdemòcrates van presentar una moció al Consell General

Pere López a la seu del PS.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup parlamentari socialdemòcrata va “apel·lar a la responsabilitat de totes les conselleres i consellers generals davant la gestió del diner públic i particularment quan un ministre es nega sistemàticament a donar les explicacions i informacions respecte de la seva destinació”, en la moció que ahir van presentar per intentar frenar el projecte de l’heliport. Així, els socialdemòcrates van demanar “aturar tota l’actuació successiva a les realitzades fins a la data pels dubtes que es generen pel que fa a l’ús de diner públic destinat a aquest projecte”. La moció ja va ser anunciada dijous per Pere López en la sessió de control al Govern, on va mantenir un intercanvi de retrets amb el ministre d’Economia, Jordi Gallardo. López va manifestar que presentaria la moció davant el que considerava la falta d’informació i transparència per part del ministre perquè es pugui debatre amb profunditat sobre el projecte de l’heliport nacional.

Els socialdemòcrates insistien en el comunicat fet públic ahir que “hi ha mala gestió de diners públics” perquè s’ha multiplicat per tres el cost de l’heliport “i hi ha partides de cinc milions d’euros sense justificació” que s’han de transferir al concessionari.

A més, el grup va tornar a reiterar que amb el projecte actual l’executiu hauria de “compensar fins a un 75% del cost de construcció de la instal·lació”, mentre que el Govern “ni tan sols ha volgut detallar els motius d’aquest increment”.

tracking