trànsit

Cues per sortir del país per d'Espanya

Mobilitat preveu l'entrada de fins a 17.000 vehicles al dia per ambdues fronteres durant les vacances de Nadal

Cues a la frontera del riu Runer, en una altra ocasió.Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada i sortida de turistes que s'han desplaçat fins al Principat per passar les vacances de Nadal estan causant una nova jornada de retencions a les carreteres d'accés i de sortida del país que s'han registrat durant tot el dia fins gairebé les nou del vespre. Així mateix, en territori andorrà hi ha hagut retencions a l'avinguda Tarragona en sentit nord i a la General 3 d'entrada a la Massana en sentit nord.

El Servei Català de Trànsit ha alertat de cues de fins a 2,5 quilòmetres a Valls d'Envalira, a l'N-145, en sentit cap a Andorra. Les retencions han començat a les 10 del matí i s'han allargat fins les dues del migdia. Tanmateix, el departament de Mobilitat informava de trànsit dens al centre de Sant Julià de Lòria, a la General 1.

Les cues d'accés al país per l'N-145 van arribar ahir al matí fins als 4 quilòmetres, mentre que la major afluència de sortida de vehicles de sortida va ser a la tarda, quan es van formar cues de dos quilòmetres a la frontera. El departament de Mobilitat preveu l'entrada de 17.000 vehicles al dia per ambdues fronteres durant les vacances de Nadal.

tracking