La fiscal demana 6 i 4 anys de presó per a dos acusats de traficar amb cocaïna

Els processats van ser detinguts el novembre de 2021 en una operació antidroga a Sant Julià de Lòria

Si la infracció denunciada pot ser delicte es farà arribar a la fiscalia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri fiscal demana sis anys de presó i una multa de 10.000 euros per al principal processat en el marc d'una operació antidroga a Sant Julià de Lòria, a qui acusa d'un delicte major de possessió i venda de cocaïna en gran quantitat. Per al segon imputat demana quatre anys de presó i una multa de 6.000 euros per un delicte menor de venda de cocaïna. A més, a tots dos els considera culpables del delicte menor continuat de consum de droga, després que hagin admès haver estat addictes.

La defensa del principal imputat, que s'ha definit com un gran consumidor, ha acceptat la qualificació del ministeri fiscal, després que el mateix processat hagi admès haver venut droga en alguna ocasió. Ara bé, ha demanat que se li imposi la pena mínima prevista de quatre anys de presó ferma i una pena econòmica "simbòlica". Per la seva banda, la defensa del segon imputat ha demanat l'absolució del delicte menor per tràfic de cocaïna, ja que l'home ha negat haver venut mai substàncies estupefaents. En canvi, ha admès ser consumidor de cocaïna, que introduïa per la muntanya quan anava a buscar bolets. Així, pel delicte de consum de substàncies tòxiques el lletrat ha demanat que se li imposi la pena de presó que ja ha complert en caràcter preventiu i una multa no superior a 1.000 euros.

Tots dos van ser detinguts el passat 24 de novembre de 2021 a Sant Julià de Lòria i un d'ells, el que s'enfronta a la pena més alta, continua empresonat. En els seus domicilis es va trobar cocaïna en bossetes, bàscules i diners en efectiu.

tracking