Mobilitat

Oberta la nova rotonda de la Juberrussa a la General 1

Govern destaca que les obres permetran millorar la fluïdesa del trànsit a la zona comercial

Un vehicle circulant avui de baixada per la rotonda de JuberrussaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova rotonda de laJuberrussaa la General 1, a Sant Julià de Lòria, ja està operativa amb l'objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit, segons informa Govern en nota de premsa. El nou enllaç permet "facilitar els girs dels vehicles a la carretera general en cotxes i autobusos", tenint en compte les activitats comercials de la zona, ja que està situada davant del centre comercial Epizen. Tanmateix, la parada de bus situada al nou enllaç ja està en funcionament des de fa unes setmanes i es preveu habilitar una escala fins al riu pels pescadors i manteniment del col·lector general d'aigües residuals, segons el comunicat.

L'executiu indica que la nova obra suposarà un estalvi en el quilometratge dels autobusos de la línia L1, que fins ara havien d'anar fins a l'enllaç de l'EDARsud per poder girar. A més, consideren que les cues de sortida del país s'escurçaran notablement en longitud i en temps per als vehicles que efectuïn el canvi de sentit.

Eixamplament a tres carrils

Les obresa la General2 per a l'eixamplament a tres carrils a l'alçadade l'Aldosa de Canillo avancen amb treballs del mur del riu, després que fa unes setmanes s'iniciessin les tasques de la galeria de serveis. Els treballs permetran lainclusiód'un tercer carril, més vorals i galeria de serveis en el tram just abans d'arribar a la zona urbana de l'Aldosa de Canillo.

tracking