Set ingressats per covid i 227 positius més

El nombre de persones amb el virus actiu augmenta a 336 en l'última setmana

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la covid ha registrat "un lleuger increment de casos que provoca un lleuger increment de la pressió sanitària" des de dimecres passat però no obliga a canviar les mesures per evitar la transmissió del virus vigents en l'actualitat, segons ha manifestat el ministre Portaveu, Eric Jover, en la roda de premsa de consell de ministres. Jover ha informat que en l'última setmana s'han notificat 227 contagis nous i que a l'hospital hi ha quatre ingressats més per la infecció el que eleva a set els pacients amb el virus internats a l'hospital, tots ells en habitacions de planta.

El ministre ha recordat que durant el cap de setmana es va produir la defunció d'una dona d'edat avançada afectada per la covid que estava a El Cedre i que s'ha convertit en la víctima 158 pel virus. I ha indicat que els últims set dies s'han registrat 221 altes el que representa que hi ha 336 persones amb el virus actiu, cinc més de les notificades la setmana passada. El total d'infeccions per SARS-CoV-2 des del març del 2020 ascendeix a 47.446 amb 46.952 recuperacions.

Eric Jover ha remarcat que el Govern continua insistint en les recomanacions de portar la mascareta en casos d'aglomeracions i especialment per a persones vulnerables i ha recalcat que s'aconsella als majors de 60 anys posar-se el segon recordatori de la vacuna contra la covid també la immunització per protegir-se d'altres virus com el de la grip. El ministre ha manifestat que "el normal és que l'impacte de la grip vagi incrementant-se" en les properes setmanes i que això repercutirà en una pujada de la pressió sanitària per l'arribada d'aquest virus estacional. I ha comentat que la grip aquest any per l'experiència a l'hemisferi sud "ha sigut més virulent" i també influirà en els contagis que "socialitzem més".

tracking