x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Nutrició

Entrega dels premis del concurs de receptes d'aprofitament

El concurs ha premiat a Júlia i Paula Salvat; Diego, Arnau i Martí, i Laia Coma
Els premiats en el concurs de receptes d'aprofitament del col·legi de Dietistes i Nutricionistes i Unicef

Els premiats en el concurs de receptes d'aprofitament del col·legi de Dietistes i Nutricionistes i Unicef

Els premiats en el concurs de receptes d'aprofitament del col·legi de Dietistes i Nutricionistes i Unicef

CDNA
Actualitzada 06/12/2022 a les 12:18
El col·legi de Dietistes i Nutricionistes d'Andorra, juntament amb Unicef, van fer entrega ahir dels premis als guanyadors del concurs de receptes d'aprofitament, iniciat amb motiu del Dia mundial de l'alimentació. El certamen, dividit en tres categories segons l'edat, ha premiat a Júlia i Paula Salvat de 7 anys del col·legi Mare Janer per la recepta 'Amanida multicolor amb ires de pollastre i truita de trinxat'; a Diego, Arnau i Martí de 14 anys per la recepta 'Arròs integral amb salsa de tomàquet, verdures locals i plàtan fregit', com a resultat del treball de l'assignatura de biologia del col·legi Sant Ermengol, i a la Laia Coma, en la categoria de més de 18 anys, per 'Arròs de verdures i rostit'.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts