Retirat el camió bolcat per un accident a Oliana

El sinistre d'un camió carregat amb pèl·let que ha col·lidit amb un cotxe ha provocat retencions pel pas alternatiu fins a les tres de la tarda

El camió és carregat en una grua després de ser retirat de la C-14 aquesta tardaCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident a la C-14 a l'alçada del terme municipal d'Oliana ha causat retencions en direcció Andorra durant cinc hores, en un dia que circulació intensa per l'arribada de turistes espanyols amb motiu del pont. El sinistre ha tingut lloc a les 10.19 hores, quan un camió carregat de pèl·let ha col·lidit amb un turisme i el vehicle de gran tonatge ha quedat bolcat ocupant un dels carrils, el que ha obligat donar pas alternatiu a la circulació fins passades les tres de la tarda quan s'ha retirat el camió. Els conductors dels vehicles, dos homes dels quals de moment se'n desconeix la nacionalitat, han resultat ferits molt lleument, segons informen els bombers de Catalunya.

Efectius dels cos han estat treballant durant el matí al lloc dels fets per la fuita de combustible que s'ha produït al moment de l'accident i a l'espera de l'arribada de la grua per treure el camió accidentat de la calçada. L'operatiu per aixecar el vehicle de gran tonatge i retirar-lo de la carretera s'ha iniciat poc abans de les dues de la tarda. Els bombers han supervisat la retirada perquè segons han explicat al Diari sospitaven que en tornar-lo a posar en vertical es podia produir una altra fuita de combustible del camió. El trànsit s'ha normalitzat cap a dos quarts de quatre de la tarda.

El sinistre ha provocat retencions en la carretera d'accés al Principat, on s'hi ha habilitat el pas alternatiu des de les 11.50 hores, després d'estar inicialment tancada uns minuts. En aquest sentit, el departament de Mobilitat informa de cues a la fronterahispanoandorranades de les 12 del matí aproximadament.

El camió accidentat a la C-14

tracking