PS

López pregunta per l'increment de salaris en alts càrrecs de Govern

Salazar s'ha interessat pel funcionament del mòdul psiquiàtric de la Comella

Pere López.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PS, Pere López, ha entrat una pregunta per saber per què l'executiu ha decidit aplicar un increment pel total de l'IPC als salaris dels alts càrrecs per l'any vinent. En nota de premsa, López afirma que considera "totalment fora de lloc" que, en el context actual d'inflació i de "gran pèrdua de poder adquisitiu que estan experimentant molts ciutadans i famílies andorranes", s'opti per aplicar increments salarials pel totalde quèdetermini l'IPC en salaris que es troben per sobre dels 5.000 euros, "fins i tot superant en alguns casos els 10.000".

El líder socialdemòcratamanifestaque és una previsió "molt allunyada de la realitat que viuen la majoria dels ciutadans, que en molts casos no veuran cap millora en la seva situació econòmica, ja que el seu salari s'incrementarà per sota del que ho ha estat fent el cost de la vida i del que ho faran els lloguers", consideren.

Centre penitenciari

D'altra banda, la presidenta suplent socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat una pregunta per conèixer com té previst Govern organitzar el mòdul psiquiàtric de la Comella. Ambdues preguntes seran respostes oralment en la propera sessió de control del Consell General, celebrada el 15 de desembre.

tracking