Bizum

Més de 1.200 comptes oberts a Myandbank en quatre dies i 600 més en procés

El CEO d'Andbank, Carlos Aso.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Myandbank, el banc el cent per cent digital que va llançar Andbank dilluns passat, ha donat d’alta més d’un miler de comptes nous en els primers quatre dies d’existència. Concretament, són 1.200 els usuaris que ja s’han fet clients i uns altres 600 estan en procés de finalitzar els darrers passos.

El banc ha registrat que la mitjana d’edat dels usuaris nous ronda els 30 anys. Pel que fa al Bizum, en aquests primers quatre dies ja s’han fet 1.000 operacions al país per un import de 25.000 euros. De moment, Myandbank és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra, la solució digital per pagar de mòbil a mòbil i també inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l’1% fins a 30.000 euros.

Andbank recorda que tothom pot donar-se d’alta en pocs minuts a través de qualsevol aparell electrònic. Per fer-ho no cal tenir compte en aquest banc, ja que està destinat a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra perquè en ser una operativa diferent obtindran un número IBAN independent i és un compte totalment online. Així doncs, els clients d’Andbank també hauran d’obrir-se un compte nou.

tracking