ESPORT

Xerrada sobre la diabetis al món de l'esport

La conferència ha estat l'última activitat de la 3a edició de l’‘Esport ens connecta’

La ministra Riva a la roda de premsa posterior al consell de ministresSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha assistit aquest divendres a la tarda a la tercera i última activitat impulsada en el marc de la 3a edició de l’‘Esport ens connecta’, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, les jornades de debat i diàleg estan impulsades pel Ministeri de Cultura i Esports amb l’objectiu de dedicar al món de l’esport un espai de retrobament entre les diferents federacions i esportistes del país, així com per reconèixer els resultats de la temporada.

En aquest sentit, la tercera edició de les jornades s'ha tancat aquest divendresamb una xerrada, que ha tingut lloc al Museu de la Bicicleta d’Andorra la Vella, on s’ha pogut debatre i parlar sobre la diabetis al món de l’esport. La trobada ha comptat amb la participació de la presidenta de l’Associació de Diabetis d’Andorra, Madhu Jetani, que ha explicat els projectes que actualment porten a terme per difondre les necessitats i reptes que poden suposar per a les persones que tenen aquesta malaltia. En una segona part de la xerrada, hi han pres part les esportistes Georgina Agell i Beatriz Garcia que han pogut explicar en primera persona com es pot afrontar i compaginar competicions d’alt nivell amb el fet de tenir diabetis.

Govern destaca que la ministra Riva ha fet una valoració positivageneral del desenvolupament de les jornades tant pel que fa a les activitats com la participacióde les federacions i públic general. Aquestes es van iniciar el dilluns ambl’acte d’entrega dels premis als esportistes amb millors resultats de la temporada passada i amb una xerrada de l’esportista Almudena Cid.

tracking