BANCA DIGITAL

Més de 1.200 comptes oberts a Myandbank en quatre dies

Pel que fa al Bizum, ja s’han fet 1.000 operacions al país per un import de 25.000 euros

Marta Bravo, Carlos Aso i Javier Planelles ahir, durant la presentació de Myandbank.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Myandbank, el banc 100 % digital, que va llançar Andbank dilluns passat, ha donat d’alta a més de d’un miler de comptes nous en els seus primers quatre dies d’existència, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Concretament són 1.200 els usuaris que ja s'han fet clients i uns alstres 600 estan en procés de finalitzar els darrers passos. El banc ha registrat que la franja horària més habitualper activar el compte ha estat de les 18h a les 24h., i la mitjana d’edat d’aquests usuaris nous és d’uns 30 anys. Pel que fa al Bizum, en aquests primers quatre dies ja s’han fet 1.000 operacions Bizum al país per un import de 25.000 euros.

Andbank recorda que els clients que ho vulguin poden donar-se d'altaen pocs minuts a través del mòbil, tauleta o ordinador. Per fer-ho, no cal tenir compte a Andbank, està destinada a tota mena de perfils d'usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank,perquè al ser una operativa diferent obtindran un número IBAN independent i és un compte totalment online. Així mateix, els clients d’Andbank que vulguin tenir un compte a Myandbank, també hauran d’obrir-se un compte nou. A més, aquest compte digital no té capcomissió de manteniment, ni tampoc es demana cap requisit mínim de domiciliació ni de nòmina.

Per altra banda, de moment, ésl'única entitat que compta amb Bizum a Andorra, la solució digital per pagar de mòbil a mòbil i també inclou lapossibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l'1 % fins a 30.000 euros.

tracking