Estupefaents

Desmantellat un punt de venda de cocaïna, marihuana, haixix i bolets al·lucinògens

La policia ha detingut un resident de 40 anys controlat ahir a la tarda amb drogues per a la venda

Droga, diners i estris per vendre estupefaents trobats per la policia al detingutSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia dona per desmantetllat un punt de venda de droga amb la detenció d'un resident de 40 anys que va ser controlat ahir per agents que "van veure l'home amb una actitud sospitosa", segons informa el cos de seguretat aquesta tarda i van acabar fent un escorcoll al seu domicili on es van trobar diverses quantitats de diferents substàncies estupefaents. L'arrestat portava a sobre dos embolcalls amb 1,6 grams de cocaïna, tres cabdells de marihuana, una porció de 2,2 grams d'haixix i 400 euros en bitllets petits.

Els agents van sospitar que l'home es podia dedicar a la venda de drogues i van fer un registre al pis on vivia on van descobrir 422 grams més de marihuana per preparada per al consum, 26 grams d'haixix i petites quantitats de cocaïna, MDMA i bolets al·lucinògens, segons detalla el servei d'ordre en un comunicat. Al domicili també es va trobar una bàscula de precisió, llavors per al cultiu i pots buits on havia guardat marihuana, indica la policia.

El detingut ha passat a disposició judicial aquesta tarda com presumpte autor d'un delicte contra la salut pública mentre l'operació continua oberta. El cos de seguretat remarca que "la marihuana és la droga més consumida pels joves i no descarta més detencions" de persones vinculades a aquest resident.

tracking