Naturland inicia la temporada aquest dissabte

Les nevades i el treball de reforç dels canons de neu han permès condicionar el traçat del Prat de Conangle, un circuit tancat de 2  quilòmetres

Naturland.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandinicia aquest dissabte 3 de desembre la temporada d'hivern 2022-2023 amb l'obertura parcial de les seves instal·lacions, segons informa el domini en un comunicat. Així, de moment, les nevades i el treball de reforç dels canons de neu han permès condicionar el traçat del Prat de Conangle, un circuit tancat de 2  quilòmetres de recorregut. També es posa en marxa el servei d'escola i de lloguer, per als visitants que desitgin fer classes, així com la botiga. Pel que fa a les activitats paral·leles a l'esquí, a la Cota 2000 hi haurà la sortida guiada al bosc i els serveis de restauració de la Borda de Conangle.

El parc lauredià assenyala que a la Cota 1600, que obrirà també cada dia de la setmana festiva, els visitants podran aprofitar les activitats incloses en les diferents entrades: elTobotronc, l'Airtrekk+tirolina, l'Sklide, eltubbing, el circuit Esquirol, el Laberint, el tir amb arc, els jeeps a pedals, i la zona d'activitats per als més petits: l'Airtrekkidsamb la tirolina i els llits elàstics, així com els passejos en poni. En aquest cas, s'habiliten tres punts de restauració.

tracking