'Viatjar per un futur millor'

Torres participa en la Cimera del Consell Mundial de Turisme

El ministre Torres a la cimera mundial del WTTC.govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, es troba aquesta setmana a la 22a edició de la Cimera del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), que té lloc a Riad, a l’Aràbia Saudita. El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, l’ha acompanyat per prendre part en aquest esdeveniment que aplega més de 2.800 persones de la indústria turística, amb 52 ministres de turisme presents i prop de 250 directors generals de les empreses de viatges i turisme més importants del món.

La cimera mundial és l’esdeveniment més influent del sector turístic, i enguany se celebra sota el lema Viatjar per un futur millor. Així, els actes se centraran a posar en relleu el valor del sector, no només per a l’economia global, sinó també per al planeta i les comunitats de tot el món.

Durant la cimera, líders de la indústria i alts funcionaris governamentals es reuneixen per alinear esforços que impulsin la recuperació turística, així com per abordar els desafiaments que planteja el futur per garantir un sector més segur, resilient, inclusiu i sostenible.

Torres s’ha reunit amb el seu homòleg a l’Aràbia Saudita, Ahmes al-Khateed, i amb la viceministra, la princesa Haifa al-Saud, així com amb el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Reyes Maroto; la secretària d’Estat de Turisme de Portugal, Rita Marques; la viceministra de Turisme de l’Argentina, Yanina Martínez, i la directora general de l’Institut Guatemalenc, Anayansy Rodríguez.

tracking