no es van pagar les taxes de duana

La policia italiana comissa un cotxe de luxe de contraban importat d'Andorra

El vehicle va ser matriculat al Principat el 2020 i es va importar eludint 45.000 euros

El cotxe comissat per la policia italiana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia de Treviso, al nord d’Itàlia, ha comissat un cotxe de luxe matriculat l’any 2020 al Principat i importat a Itàlia eludint les taxes de duana per 45.000 euros, segons va publicar ahir el mitjà italià Belluno Press. La policia va poder interceptar el vehicle perquè el conduïa una persona resident a Itàlia amb matrícula estrangera.

El vehicle, el model V8 de la marca d’alta gamma Bentley, va ser adquirit fa dos anys per una dona resident a la província de Treviso per un valor comercial de 250.000 euros, segons informava el mitjà de comunicació. Els agents de la zona van aturar la dona que el conduïa per sancionar-la per circular amb un vehicle matriculat a l’estranger tot i residir al país italià des de feia més de 60 dies.

Les investigacions duaneres van constatar que no s’havia autoritzat la importació temporal del vehicle. Per aquest motiu, les autoritats acusen la dona d’un delicte de contraban i se li imposaria una sanció econòmica amb un valor de dues a deu vegades els drets fronteres evadits, així com el decomís del cotxe, va informar el rotatiu. La infractora hauria al·legat que s’havia vist obligada a utilitzar el vehicle de luxe per participar en un esdeveniment esportiu important, ja que el seu cotxe havia patit un accident.

El cos policial va constatar mitjançant el sistema de videovigilància que el Bentley havia circulat pel territori provincial en diverses ocasions, fins i tot els dies previs a l’esdeveniment en què havia de participar la dona. Tanmateix, va comprovar que la dona havia patit un accident de trànsit amb un altre cotxe dos mesos abans de la detenció amb el vehicle de luxe.

tracking