x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sanitat

Font defensa aplicar el tercer pagador per fases

El ministre de Salut remarca que no es pot generalitzar sense saber si provoca desviacions de la despesa
La seu de la Seguretat Social.

El representant dels jubilats a la CASS reivindica el tercer pagador

La seu de la Seguretat Social.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/11/2022 a les 19:25
Albert Font ha recalcat que el tercer pagador s'està desenvolupant per fases tal com s'havia anunciat per controlar que no genera un increment de la despesa sanitària. El titular de Salut ha respost en la compareixença posterior a la roda de premsa de consell de ministres a les acusacions del PS sobre el bloqueig del tercer pagador que han atribuït directament al cap de Govern i que Font ha rebutjat i ha assegurat que el Govern està complint l'encomana del Consell General perquè va encarregar "ampliar el règim tercer pagador que ja hi havia per als metges i hem agafat l'esperit de l'encomana i pensem que s'ha de fer"

Font ha subratllat que el calendari fixat marca que s'apliqui el tercer pagador primer per als majors de 60 anys, a partir del 2 de gener per als discapacitats, després farmàcies per arribar a la prestació universal i controlada. I ha incidit que és fa per fases perquè es gasten molts diners en salut i s'han de protegir "tenim ganes de fer les coses bé" i que els diners que són de tots estiguin ben administrats" i per això cal una implementació gradual "per corregir desviacions, que tinc esperances que no hi hagi gaires i que es vagi obrint". El ministre ha manifestat que "en un dia que esperem proper el tindrem" sense marcar cap calendari recalcant que "es farà tan ràpid com es pugui i és una cosa bona per tenir una sanitat més accessible". El titular de Finances i Portaveu del Govern, Eric Jover, ha reblat que el tercer pagador ha d'arribar de forma progressiva per avaluar possibles disfuncions que puguin aparèixer. 
Etiquetes
  • #2 Carles
    (30/11/22 21:55)

    Als únics que defenseu són als metges, com sempre, que no volen esperar a final de mes per cobrar la factura i no esteu complint l'encàrrec del Consell que us va donar dos mesos per aplucar- ho a tota la població.

    Respondre
  • #1 VENGA YA
    (30/11/22 19:43)

    Si el millor es que n'aprofitin les persones que ja no cotitzen i els mes de 5000 que tenen el 100%

    Per als que si que cotitzen els hi diguem que els diners son de tots i per aixo no s'en poden beneficiar

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts