Torres participa en la Cimera del Consell Mundial de Turisme a Riad

L'esdeveniment porta el lema 'Viatjar per un futur millor' i s'hi tractarà la valorització del sector, la recuperació postpandèmica i l'estalvi energètic

El ministre Torres a la cimera mundial de l'WTTC a RiadGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, es troba aquesta setmana a la 22a edició de la Cimera del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), que té lloc a Riad, a l'Aràbia Saudita. El director general d'Andorra Turisme,BetimBudzaku, l'ha acompanyat per prendre part de l'esdeveniment, que aplega a més de 2.800 persones de la indústria turística, 52 ministres de turisme i 250 directors generals d'empreses de viatge i turisme.

La Cimera porta enguany el lema 'Viatjar per un futur millor' i se centra en la valorització del sector. El debat se centrarà en els desafiaments que planteja el futur a curt i llarg termini per garantir un sector "més segur, resilient, inclusiu i sostenible", així com en la recuperació postpandèmica i l'estalvi energètic.

Torres s'ha reunit amb el seu homòleg a l'Aràbia Saudita,AhmesAl-Khateed, i amb la viceministra, la princesa Haifa Al-Saud, així com amb el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme,ReyesMaroto; la secretària d'Estat de Turisme de Portugal, Rita Marques; la viceministra de Turisme d'Argentina,YaninaMartínez, i la directora general de l'InstitutoGuatemalteco,AnayansyRodríguez.

tracking