x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut per agredir i amenaçar la parella i reincidir

L'home no resident de 33 anys ha estat arrestat dues vegades aquesta setmana per un delicte de violència de gènere
El despatx central de la policia.

El despatx central de la policia.

El despatx central de la policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 28/11/2022 a les 15:14
El cos policial ha detingut la matinada del diumenge un home no resident de 33 anys per agredir i amenaçar la parella al Pas de la Casa. L'arrestat, ja va ser controlat el dijous a Canillo per fets similars, segons s'informa en el balanç de detencions. Se l'acusa d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

D'altra banda, els agents van detenir aquest cap de setmana una dona i un home residents de 23 i 25 anys, respectivament, per agredir-se al domicili on conviuen. Els fets van tenir lloc el dissabte a les 22.45 hores a Andorra la Vella, segons el balanç. Els joves són acusats d'un delicte contra la integritat física i moral.

Baralla en un local d'oci nocturn
La matinada de diumenge dos homes residents de 44 i 37 anys van ser arrestats per agredir a un tercer en una baralla. Els fets succeir a les 4.40 hores en l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital, d'on els havien fet fora després d'una discussió que pujava de tot, segons el cos policial.
Etiquetes
  • #2 Hector
    (29/11/22 18:49)

    Diari d'Andorra i els seus redactors, feu noticies complertes si us plau. La persona agredida per els dos individus a La Borda Pairal, va ser un atac homofóbic!!! El van tumbar a terra, li van fer puntades de peu a més no poder i inclús, fer-li un cop de cap contra el terra. No anem a parlar com si fos algo normal. ATAC HOMOFÓBIC.

    Respondre
  • #1 Gemma
    (28/11/22 21:27)

    Doncs el que és "no resident", si ja l,han hagut de detenir 2 vegades en 1 setmana, potser que el facin fora d,una vegada no? A veure si haurem de llegir una tercera detenció del mateix energúmen d,aquí uns dies...

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts