CULTURA

La Biblioteca Pública convoca el 35è concurs de contes de Nadal

El Servei de Política Lingüística del Govern ha posat en marxa el nòve Concurs de curtmetratges RECcrea

Cartell concurs de NadalGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Pública del Govern d’Andorra comunica que s'han fet públiques les bases del 35è Concurs de Contes de Nadal. Un certamen d'àmbit nacional que està obert a totes les edats, incloses en quatre categories a partir dels 8 anys, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, els concursants han de presentar un conte curt relacionat amb el Nadal i ho poden fer presencialment o per correu electrònic afegint el formulari d'inscripció al concurs.

Govern recorda que el termini de presentació de treballs és el dia 15 de desembre a les 19.30 hores. En aquest sentit, hi hauràdos contes premiats per categoria, els primers premis consisteixen en viatges (amb la col·laboració de l'agència de viatges Emocions) i els finalistes rebran vals per a la compra de llibres a les llibreries d’Andorra.

Convocat el nòve concurs decurtmetratges RECcrea

Per altra banda, el Servei dePolítica Lingüística del Govern (SPL), en col·laboració amb l’Associació Ull-Nu i amb el patrocini de Pyrénées, posa en marxa el novè Concurs de curtmetratges RECcrea, un projecte de dinamització adreçat als estudiants de 3r i 4t de segona ensenyança, 3r i 4t d’ESO, troisième i seconde per promoure la creativitat audiovisual, segons informa l'executiu en un comunicat.

Així, els curtmetratges han de ser en català, de temàtica lliure i no poden durar més de vuit minuts.El termini per lliurar els originals s’acaba el 21 d’abril del 2023. A més, elRECcrea inclou una fase formativa a les aules, a càrrec d’Ull-Nu, que orientarà els alumnes en l’elaboració dels guions i els curtmetratges, la direcció d’actors i la supervisió del treball audiovisual.

Govern recorda que els tres primersclassificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra (700, 500 i 300 euros, respectivament) i els seus curts s’emetran a Andorra Televisió. A més, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.

Nòve concurs de curtmetratges RECcrea

tracking